Naš restoran ponosan je na svježi riblji ulov iz Kvarnerskog zaljeva, koji čini srž naše gastronomske ponude. Inspiraciju crpimo iz bogatstva mora i tradicije lokalnih ribara, dok istovremeno koristimo pažljivo odabrane namirnice iz okolice – od aromatičnog bilja s Učke do domaćeg povrća i maslinovog ulja.
Spajajući tradicionalne recepte s modernim kulinarskim tehnikama, stvaramo jela koja odražavaju autentične okuse Mediterana, s daškom suvremenosti. Svaki zalogaj priča priču o svježini, lokalnoj izvrsnosti i strasti prema jedinstvenom gastronomskom iskustvu.
s karameliziranom bučom, kremom od češnjaka i plavog sira
u umaku od maruna i vrganja, tortica od krumpira, crumble od maruna
(Izbor chefa)
s karameliziranom bučom, kremom od češnjaka i plavog sira
na pireu od boba s emulzijom od maruna i čimičurijem
(Izbor chefa)
with caramelized pumpkin, garlic cream, and blue cheese
in a chestnut and porcini mushroom sauce, with a potato cake and chestnut crumble
(Chef's selection)
Za više informacija o dnevnoj ponudi à la carte jela, upitajte naše osoblje!