Restoran

Kvarnerski škampi i riba s vlastitih brodova koji plove sve do Jabučke kotline na jadranskoj pučini, lovranski maruni, šparoge, paski, lovranske trešnje, med, ovčja skuta s Učke i otočka janjetina dio su identiteta našeg restorana u kojem ćete upoznati kuhinju kvarnerskog primorja, gorja i otoka.

Inspiracija

Naš restoran ponosan je na svježi riblji ulov iz Kvarnerskog zaljeva, koji čini srž naše gastronomske ponude. Inspiraciju crpimo iz bogatstva mora i tradicije lokalnih ribara, dok istovremeno koristimo pažljivo odabrane namirnice iz okolice – od aromatičnog bilja s Učke do domaćeg povrća i maslinovog ulja.

Spajajući tradicionalne recepte s modernim kulinarskim tehnikama, stvaramo jela koja odražavaju autentične okuse Mediterana, s daškom suvremenosti. Svaki zalogaj priča priču o svježini, lokalnoj izvrsnosti i strasti prema jedinstvenom gastronomskom iskustvu.

Jelovnik

AKTUALNI MENU

HRVATSki

Couvert se obračunava zasebno u iznosu od 5,00 € po osobi

ENGLISH

Couvert is charged separately in the amount of €5.00 per person.

Za više informacija o dnevnoj ponudi à la carte jela, upitajte naše osoblje!

Rezervirajte